Omschrijving:

Red bagel caprese: verse tomaat, basilicum, pesto en gesmolten mozzarella.

Bereidingstijd: ca. 15 min

Ingrediënten:

  • 1 Groente bagel red
  • 1 bol mozzarella
  • 1 tomaat (5 dunne plakjes)
  • Bosje basilicum
  • Pesto

 

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Snij de red bagel ongebakken horizontaal door het midden.
  3. Smeer de binnenkant in met één eetlepel pesto.
  4. Snij de bol mozzarella en verse tomaat in 5 dunne plakjes en verdeel dit over de bagel.
  5. Pluk een paar blaadjes basilicum en verdeel dit over de mozzarella.
  6. Leg het bovenste kapje er terug op en plaats de bagel ongeveer 5 a 6 minuten in de oven op 180 graden tot de mozzarella gesmolten is.

 

Klaar!

(tip! dit recept is ook te combineren met een goed plak Iberico ham )