Inspiratie nodig?
Bekijk één van onze laatste updates om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen onze organisatie en de branche.
Groentebagel© van Spelt Bakkers valt in de prijzen.
Tijd voor een feestje! Groentebagel© van Spelt Bakkers valt in de prijzen. GROENTEBAGEL© -- Wow! Wat een prestatie van Roland Biermans, voor de 4e keer [...]
Recepttip: Coquille Gevuld met Visragout
HET alternatief voor een gevuld pasteitje, een broodje in de vorm van een zeeschelp met visragout en verse mosselen. In plaat van een gevuld pasteitje [...]
Recept red bagel caprese: verse tomaat, basilicum, pesto en gesmolten mozzarella
Omschrijving: Red bagel caprese: verse tomaat, basilicum, pesto en gesmolten mozzarella. Bereidingstijd: ca. 15 min Ingrediënten: 1 Groente bagel red 1 bol mozzarella 1 tomaat [...]
Recept: Midi broodje Pain De Mer gevuld met geitenkaas, omringd door een frisse salade.
Ingrediënten. Midi burgerbol Pain De Mer Geitenkaas Sla soorten (veldsla, frisee , lolo Rosso ) Mosterd-honing dressing Appel Tomaat Komkommer Eetbare bloemen Walnoot Verse tijm [...]
Recept: Bagel purple met gesmolten geitenkaas, frisse garnituren en walnoot.
Bagel Purple met gesmolten geitenkaas, frisse garnituren en walnoot. Bereidingstijd: ca. 15 min Ingrediënten: Groente bagel purple Geitenkaas Walnoot Appel Honing Granaatappel Verse Tijm Gegaarde [...]
Pain de Mer MiniBroodjes, lekker voor bij de High-Tea of borrelplank
Wist u dat Pain de Mer ook verkrijgbaar is in bijzondere smaken? Zo zijn er minibroodjes met saffraan, zeewier of Fleur de sel. Deze kleinere [...]
Onze nieuwe website is live!
Een nieuwe look en feel voor de website van Spelt Bakkers. Kernwaarden staan centraal De website van Spelt Bakkers is [...]